Delta Harmony

DELTA Harmony

Vår eneste Deltastol med firkantet vangeform, noe som gir et bedre grep når man skal opp av stolen. Kan leveres i lav, standard og large utgave.

Delta Harmony stol og skammel finnes i mange ulike hudfarger og kvaliteter. Sjekk ut prøver hos våre forhandlere.

Treverk

Mahognyfarget, valnøttfarget, lyslakkert og ubehandlet bøk. Wengefarget, oljet, lyslakkert, hvitoljet, gråoljet, sortlakkert og ubehandlet eik. Ved bestilling av ubehandlet bøk og eik, vil utstyr til såpebehandling følge med. * * * Løse armputer kan ikke brukes på denne modellen. NB! Tillegg for valg av knapper i kontrastfarge på Delta Harmony Button: kr.300,-

Hud og tekstiler

Følgende stoff kan ikke benyttes på modellen: Lea stripe, Leinen stripe, Sally check. Mot et tillegg på 15% kan hud benyttes på bakrygg og sider istedet for stoff Cusco når man bestiller stolen i fåreskinn. Tillegg for nakkepute i fåreskinn se "Ekstra tilbehør". Ønsker man hud på nakkepute på en stol i stoff, vil det komme et tillegg.

Merknader

Standard for komb. fåreskinn/stoff: Fåreskinn på innvendig rygg og topp sete, Cusco på bakrygg og sider sete. Nakkepute kan leveres i Cusco eller i hud kl.1. Husk å notere valg på ordren. Sittehøyde: 44 cm. Sittedybde: 50 cm.

Delta Harmony Original

H:
103
B:
71
D:
90
 

Delta Harmony Button

H:
103
B:
71
D:
90
 

Delta Harmony Large

H:
110
B:
75
D:
90
 

Delta Harmony Skammel

H:
40
B:
53
D:
42
 

Delta Harmony Lav stol

H:
87
B:
71
D:
82