Brunstad - møbler siden 1941

Vår historie går helt tilbake til 1941 da Hjalmar Brunstad startet å lage pinnestoler i et kjellerlokale. Hans sønn Helge Brunstad videreførte bedriften med stø hånd i flere tiår, og Brunstad utviklet seg til å bli en av Norges ledende produsenter av møbler. Ved hjelp av solid erfaring, dyktige medarbeidere, gode designere og fokus på kvalitet i alle ledd har Brunstad holdt stø kurs i et skiftende marked.

Se en liten presentasjon fra vår produksjon her

Visjon

Vi har et sterkt ønske om at du skal være stolt av ditt nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vår visjon har tre grunnsteiner: 1. KVALITET. Vi går aldri på akkord med våre kvalitetskrav. Vi velger kun de beste materialer og løsninger til ditt nye møbel. 2. KOMFORT. Våre møbler skal være blant de mest komfortable på markedet. Du skal glede deg til å sette deg ned i ditt nye møbel. 3. DESIGN. Vi skal ligge i forkant av utviklingen – ikke følge den. Ditt møbel skal være tidsriktig i dag, og også i fremtiden.

Garanti

Vi gir deg 10 års garanti på seteputer og rammeverk (bærende konstruksjon) Rammeverk innbefatter ikke løse komponenter og beslag. Det er vår solide kunnskap om materialbruk og systematisk testing som ligger til grunn for dette løftet. Vi prioriterer alltid kvalitet i like stor grad som det visuelle uttrykket. Seteputer i formstøpt kaldskum sikrer høy spenst og god sidestøtte. Dette gir maksimal komfort uansett hvor du sitter i møbelet. Selv etter mange års bruk vil møblene beholde sin opprinnelige form og kvalitet. Putene avgir ingen miljøskadelige avgasser eller avsmittinger. (Garantien er gjeldende fra 1.november 2012, uten tilbakevirkende kraft for møbler produsert før denne dato).

Møbeldesign

Design, komfort og kvalitet er viktig for oss i Brunstad AS. Vi er stolte av vårt gode samarbeid med de anerkjente møbeldesignerne Arild Alnes og Helge Taraldsen, MNIL. De står bak de fleste av våre modeller, blant annet suksesser som Delta, System+, Stream og Sting.

Produksjon

Mange av våre medarbeidere har fagbrev, og vi er stolte av å bevare en lang håndverkstradisjon. Vi utfører liming, lakking, søm- og trekkearbeid i egen bedrift, og samarbeider med mange underleverandører i nærmiljøet. Dette gjør våre møbler "kortreiste" og dermed miljøvennlige.