Sitt godt med norsk kvalitet og design

Vi har alltid vært opptatt av å produsere møbler som skal vare. Møbler som skal være et senter for hvile og ro. En del av hverdagsøyeblikkene. En del av livet. Tidløst design og godt håndverk, laget for generasjoner, i generasjoner. Midt under andre verdenskrig ble visjoner til virkelighet. En ung håndverker startet produksjonen av trestoler i Sykkylven. Siden den gang har alle våre valg vært gjennomsyret av de samme kjerneverdiene. Kvalitet og design - siden 1941. Nå over 80 år etter, er Brunstad en av Skandinavias ledende møbelprodusenter.

Se presentasjon av vår produksjon

Visjon

Vi har et sterkt ønske om at du skal være stolt av ditt nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vår visjon har tre grunnsteiner: 1. KVALITET. Vi går aldri på akkord med våre kvalitetskrav. Vi velger kun de beste materialer og løsninger til ditt nye møbel. 2. KOMFORT. Våre møbler skal være blant de mest komfortable på markedet. Du skal glede deg til å sette deg ned i ditt nye møbel. 3. DESIGN. Vi skal ligge i forkant av utviklingen – ikke følge den. Ditt møbel skal være tidsriktig i dag, og også i fremtiden.

Garanti

Vi gir deg 10 års garanti på seteputer og rammeverk (bærende konstruksjon). Rammeverk innbefatter ikke løse komponenter og beslag. Det er vår solide kunnskap om materialbruk og systematisk testing som ligger til grunn for dette løftet. Vi prioriterer alltid kvalitet i like stor grad som det visuelle uttrykket. Seteputer i formstøpt kaldskum sikrer høy spenst og god sidestøtte. Dette gir maksimal komfort uansett hvor du sitter i møbelet. Selv etter mange års bruk vil møblene beholde sin opprinnelige form og kvalitet. Putene avgir ingen miljøskadelige avgasser eller avsmittinger. (Garantien er gjeldende fra 1.november 2012, uten tilbakevirkende kraft for møbler produsert før denne dato).

Møbeldesign

Vi er stolte av å være en del av Norges lange møbelhistorie, og landets møbel fremtid. Våre stoler er både designet og produsert i Norge, og vi er slik med på å sikre flere norske arbeidsplasser. Kundene våre kan selv velge hvordan sin stol eller sofa skal være. Alle komponentene blir laget for å være i unison med hverandre. Et unikt møbel er klart. Designet og produsert av mennesker med lidenskap for håndverk og kvalitet. Vi produserer møbler som skal vare i generasjoner.

Produksjon

Vi utfører liming, lakking, søm- og trekkearbeid i egen bedrift, og samarbeider med mange underleverandører i nærmiljøet. Dette gjør våre møbler "kortreiste" og dermed miljøvennlige. Mange av våre medarbeidere har fagbrev, og det er viktig for oss å fortsette å fremme den lange tradisjonen innen håndverk. Med stødig hånd og skarpt blikk blir de ulike materialene tilpasset og behandlet.