Sitt godt med norsk kvalitet og design

Kvalitet, komfort og design er de tre viktigste verdiene for oss når vi utvikler møbler som skal begeistre deg. Vi ønsker at du skal glede deg til å sette deg ned, og at du skal være fornøyd med møbelet ditt hver dag i lang tid. Møbler fra Brunstad er ekte håndverk og laget for å vare - gjerne i flere generasjoner. Med vår lidenskap for tidløs Norsk Design, solid håndverk og førsteklasses materialer, har vi i 80 år ivaretatt gode tradisjoner, samt fornyet oss i takt med utviklingen. Vi i Brunstad er veldig stolte av å føre Brunstadfamiliens verdier og pågangsmot videre i møbelbransjen.

Brunstad 80 a__r.jpg

Visjon

Vi har et sterkt ønske om at du skal være stolt av ditt nye møbel. Ikke bare i dag, men også i fremtiden. Vår visjon har tre grunnsteiner: 1. KVALITET. Vi går aldri på akkord med våre kvalitetskrav. Vi velger kun de beste materialer og løsninger til ditt nye møbel. 2. KOMFORT. Våre møbler skal være blant de mest komfortable på markedet. Du skal glede deg til å sette deg ned i ditt nye møbel. 3. DESIGN. Vi skal ligge i forkant av utviklingen – ikke følge den. Ditt møbel skal være tidsriktig i dag, og også i fremtiden.

Garanti

Vi gir deg 10 års garanti på seteputer og rammeverk (bærende konstruksjon). Rammeverk innbefatter ikke løse komponenter og beslag. Det er vår solide kunnskap om materialbruk og systematisk testing som ligger til grunn for dette løftet. Vi prioriterer alltid kvalitet i like stor grad som det visuelle uttrykket. Seteputer i formstøpt kaldskum sikrer høy spenst og god sidestøtte. Dette gir maksimal komfort uansett hvor du sitter i møbelet. Selv etter mange års bruk vil møblene beholde sin opprinnelige form og kvalitet. Putene avgir ingen miljøskadelige avgasser eller avsmittinger. (Garantien er gjeldende fra 1.november 2012, uten tilbakevirkende kraft for møbler produsert før denne dato).

Møbeldesign

Design, komfort og kvalitet er viktig for oss i Brunstad AS. Vi er stolte av vårt gode samarbeid med de anerkjente møbeldesignerne Arild Alnes og Helge Taraldsen, MNIL. De står bak de fleste av våre modeller, blant annet suksesser som Delta, System+, Stream og Sting.

Produksjon

Mange av våre medarbeidere har fagbrev, og vi er stolte av å bevare en lang håndverkstradisjon. Vi utfører liming, lakking, søm- og trekkearbeid i egen bedrift, og samarbeider med mange underleverandører i nærmiljøet. Dette gjør våre møbler "kortreiste" og dermed miljøvennlige.